Veteranide MM, Lausanne

14.-18. augustil toimuvad Lausannes, Šveitsis esimesed veteranide maailmameistrivõistlused 40 a. ja vanematele vibusportlastele. Eestlastest on võistlemas Katrin Virula ja Kadi Koort (sportvibu naised, kuni 49 a.), Priit Tanvel (sportvibu mehed, kuni 49 a.), Aleksander Atonen (vaistuvibu mehed, kuni 49 a.), Stephen Morley (vaistuvibu veteranid mehed, 50-59 a.), Ülle Kell (pikkvibu veteranid naised, 50-59 a.), Aleksander Kiskonen (plokkvibu veteranid mehed, 70+ a.). Võistlus toimub kolmes formaadis: siselaskmine, välitingimustes laskmine ja maastikulaskmine.
Medaleid jagatakse igas vibu- ja vanuseklassis, kuid meistritiitlile on võimalik võistelda 50-59 a. vanusegrupi sise- ja välitingimustes sportvibu ja plokkvibu klassis ning maastikulaskmises sportvibu, plokkvibu ja vaistuvibu klassis.
Siit leiad võistluse ajakava ja ametliku kodulehe.

Comments are closed.