Sisekarikavõistluste võitjad selgunud

Sel nädalavahetusel toimusid Kiilis Eesti sisekarikavõistlused 2018. Lõppvõistlusele pääs oli limiteeritud eelringide tulemuste põhjal.

Laupäeval selgusid noorteklasside paremusjärjestused. Noorteklassis noppisid enim esikohti sportvibu klassis Järvakandi Ilves (3) ja Sagittarius (3), plokkvibu klassis Türi Vibukool (7), vaistuvibu klassis Tallinna Vibukool (3) ning pikkvibu klassis Kagu Vibuklubi (2).

Täna selgusid täiskasvanute klasside võitjad, poodiumile tõusid:

 • Sportvibu mehed – 1. Hendrik Õun (Sagittarius)   2. Märt Oona (NS Archery Club)   3. Martin Rist (Vana-Võidu VK/Viljandi SK)
 • Sportvibu naised – 1.  Laura Nurmsalu (Vana-Võidu VK/Viljandi SK)   2. Reena Pärnat (NS Archery Club) 3. Alexandra Põllumäe (Tartu VK/Tartu Valla SK)
 • Plokkvibu mehed – 1. Robin Jäätma    1. Kristjan Puusepp (mõlemad Türi Vibukool)   3. Evert Ressar (Baltic Hunter SC)
 • Plokkvibu naised – 1. Lisell Jäätma (Türi Vibukool)   2. Emily Hõim (Tartu VK/Tartu Valla SK)   3. Meeri-Marita Paas (Türi Vibukool)
 • Vaistuvibu mehed – 1. Jaan Rösler (Vana-Võidu VK/Viljandi SK)   2. Urmas Kontus (Kajamaa Spordiklubi)   3. Mart Raudam (Sagittarius)
 • Vaistuvibu naised – 1. Žanna Ivanova    2. Triin Kent   3. Monika Mitrjaikina (kõik Tallinna Vibukool)
 • Pikkvibu mehed – 1. Peeter Adler (Sagittarius)   2. Urmas Kontus (Kajamaa Spordiklubi)   3. Marek Peedumäe (Tartu Vibuklubi)
 • Pikkvibu naised – 1. Jana Kikas    2. Inge Sirkel-Suviste (mõlemad Kajamaa Spordiklubi)   3. Inna Lind (Tartu Vibuklubi)
 • Veteranide klassi võitjad: plokkvibu klassis Mart Marandi (Baltic Hunter SC) ja Janika Valter (Sagittarius), vaistuvibu klassis Kersti Baumann (Lääne Vibulaskjad) ning pikkvibu klassis Heino Tenner (Tallinna Vibukool) ja Tiina Laurisson (Vooremaa Vibuklubi).

Noorteklassides tulid Eesti karikavõitjateks:

 • Sportvibu: juuniorid Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal (mõlemad Järvakandi Ilves), kadetid Hendrik Õun (Sagittarius) ja Agnes Patsmann (Järvamaa Amburite Klubi), noored Rasmus Käärma (Tartu VK/Tartu valla SK) ja Mirtel Pops (Järvakandi Ilves), tidetid Joonas Kirnmann ja Anne Sein (mõlemad Sagittarius)
 • Plokkvibu: juuniorid Kristjan Puusepp ja Lisell Jäätma (mõlemad Türi Vibukool), kadetid Robin Jäätma ja Meeri-Marita Paas (mõlemad Türi Vibukool), noored Aimar Roosileht ja Kristella Kärner (mõlemad Türi Vibukool), tidetid Robert Iljašenko (Sagittarius) ja Aureelia Kasar (Türi Vibukool)
 • Vaistuvibu: juuniorid Joonas Maru Aardevälja (Tartu VK/Tartu valla SK), kadetid Mükail Askerov ja Alina Smirnova (mõlemad Tallinna Vibukool), noored Henri Kivisild ja Anette Talviste (mõlemad Suure-Jaani Vibuklubi), tidetid Miko Reimann (Vana-Võidu VK/Viljandi SK) ja Luisa Prigask (Tallinna Vibukool)
 • Pikkvibu: juunior Anne Tammiste (Vana-Võidu VK/Viljandi SK), kadetid Jaan Rudolf Vaher (Kagu Vibuklubi) ja Eliise Jõgi (Tartu VK/Tartu valla SK), noored Raul Reesar (Lääne Vibulaskjad) ja Katariina Nagel (Kagu Vibuklubi), tidetid Rihard Rannamets (Sagittarius) ja Anett Jürgensohn (Tallinna Vibukool)
Siit leiad Eesti siseKV protokolli (täiskasvanud, veteranid ja noored).

Comments are closed.