Aasta Sportlane 2018 valimine

EOK
Algas Eesti Olümpiakomitee “Aasta sportlane 2018” rahvahääletus. Oma soosikute poolt aasta meessportlase, aasta naissportlase, aasta võistkonna ja aasta treeneri valimisel saab hääletada EOK kodulehel www.eok.ee. Spordiaasta parimad tehakse teatavaks 27. detsembril toimuval “EV100 Spordiaasta Tähed 2018” auhinnagalal.

Noorsportlase tiitli kandidaadina on üles seatud Lisell Jäätma ja plokkvibu segapaar Lisell Jäätma ja Kristjan Puusepp. Selles kategoorias küll rahvahääletust ei toimu, kuid hääli saavad anda EOK liikmed (spordiorganisatsioonid) ja spordiajakirjanikud.

Loe täpsemalt EOK lehelt ja anna oma lemmikule hääl! Rahvahääletus lõppeb 20. detsembril kell 23:59. Nende vahel, kes annavad oma hääled kõikides kategooriates, loositakse välja pääsmeid „EV100 Spordiaasta Tähed 2018“ auhinnagalale.

Comments are closed.