Eesti sisemeistrivõistluste eelringi tulemused

Uuendatud 14.02.2019

Siit leiad Eesti sisemeistrivõistluste eelringide tulemused peale I etappi. Palume treeneritel ja klubide esindajatel protokoll hoolikalt üle vaadata ning võimalikest muudatustest teatada hiljemalt 12.02.2019

Täiskasvanute arvestuses on liidrid Märt Oona ja Reena Pärnat (sportvibu), Evert Ressar, Indrek Võhumõõk ja Emily Hõim (plokkvibu), Urmas Kontus ja Triin Kent (vaistuvibu), Tiit Heinsalu ja Tea Kaasik (pikkvibu).

Kokku esitasid liikmesklubid 373 tulemust – sportvibu klassis 158, plokkvibu klassis 35, vaistuvibu klassis 94 ja pikkvibu klassis 86.

II etapp toimub 16.02.-2.03. Lõppvõistlus toimub Viljandis 9.-10. märtsil.

Juhul kui I etapi protokolli osas on küsimusi või täpsustusi, siis kirjutada vibuliit@vibuliit.ee

Comments are closed.