Maailmameistrivõistlused 10.-16. juunil

Maailmameistrivõistlused toimuvad 10.-16. juunil s-Hertogenboschis, Hollandis. Eesti koondisesse kuuluvad sportvibu naiste klassis: Reena Pärnat, Laura Nurmsalu ja Triinu Lilienthal; sportvibu meeste klassis: Märt Oona ja Hendrik Õun; plokkvibu meeste klassis: Evert Ressar; plokkvibu naiste klassis: Lisell Jäätma, Meeri-Marita Paas ja Emily Hõim. Lisaks individuaalarvestusele on Eesti esindatud nii sport- kui plokkvibu naiskonnaga ning kahe segavõistkonnaga. Treeneritena on kaasas Raul Kivilo, Jaanus Gross, Aune Varik ja Maarika Jäätma, ametnikena Reigo Paas ja Snezana Stoljarova. Team manager on Jaanus Gross.

10.06. lastakse eelringid ja segavõistkondlikud duellid
11.06.  lastakse eelringid ja individuaalsed duellid
12.06. lastakse võistkondlikuid, segavõistkondlikuid ning individuaalseid duelle
13.06. individuaalsed ja võistkondlikud duellid
14.06. Tokyo 2020 olümpiamängude kvalifikatsiooni turniir
15.06. plokkvibu finaalid
16.06. sportvibu finaalid

Siit leiad võistluse info

 

Comments are closed.