Järvakandi Open / Toomas Kivilo mälestusvõistlus parimad selgunud

Järvakandi Open - sportvibu meeskonnad
Järvakandis toimus sel nädalavahetusel 50. korda Põhjamaade ja Baltikumi suurim rahvusvaheline vibuvõistlus Järvakandi Open / 11.Toomas Kivilo mälestusvõistlus. Võistlejaid oli kokku seitsmest riigist, ligi 70 vibulaskurit. Võistluse avas Kehtna abivallavanem Jalmar Mandel.

Auhindu jagati individuaalsete, segavõistkondlike ja võistkondlike duellide eest, lisaks toimus Kollase Laskmine, kus sportvibu ja plokkvibu laskuritele pani auhinna välja vibupood Falco ja Handymaster OÜ.

Laupäeval lasti eelringid, Kollase Laskmine ja võistkondlikud duellid; pühapäeval selgitati parimad võistkondlikes arvestustes ja individuaalduellides. Võistlust toetasid peale eelpool nimetatute TooRa, A2A, Kultuurkapital, Mileedi Lilleärid, Wendre, Sadolin, Ottensten Eesti, Kemet, Kehtna vald, Stolplit, SIT Möbel, Eesti Vibuliit, Tvilum, Värska Originaal, Raplamaa Omavalitsuste Arengufond, Club Cinema, YesSport, Marmoroc, Erek fassaadikatted, Sporditoit.ee, Adograaf, Rapla Tarbijate Ühistu, Designa, DeterChem.

Siit leiad võistluse ametlikud protokollid ja koondprotokolli.

Comments are closed.