Türgi MK-etapi võitjad

Eile ja täna selgusid Antalya rannal toimunud duellides II maailmakarikaetapi võitjad. Traditsiooniliselt jagatakse MK-etappidel medaleid 5 arvestuses (naised, mehed, naiskonnad, meeskonnad ja segavõistkonnad) ning kahes vibuklassis (sportvibu ja plokkvibu).

Sportvibu klassis olid kõige edukamad taas Korea laskurid, kes olid poodiumil kõigis viies arvestuses ja kulla võtsid koguni kolmes. Korea koondis on viimastel aastatel üllatanud tugeva koosseisuga ka plokkvibu klassis. Kahe vibuklassi ja 30 võimaliku medalikoha peale võttis Korea 10 medalikohta ning oli seetõttu ülekaalukalt MK-etapi edukaim riik. Järgnesid Hiina, Taani, USA ja Jaapan.

II MK-etapi võitjad (kliki medalistide nimekirja nägemiseks):

  • Individuaalne: sportvibu klassis Lee Seungyun (KOR) ja Choi Misun (KOR), plokkvibu klassis Kim Jongho (KOR) ja Andrea Marcos (ESP)
  • Võistkonnad: Hiina sportvibu meeskond, Jaapan sportvibu naiskond, USA plokkvibu meeskond, Kolumbia plokkvibu naiskond
  • Segavõistkonnad: Korea sportvibu ja Taani plokkvibu segavõistkonnad

Eestlastest oli edukaim lõppvõistlusel 57. koha saanud Reena Pärnat. Tasavägine duell tugeva ameeriklanna McKenzie Brown vastu lõppes 5:5 seisul ümberlaskmisega, mille võitis Brown. Teiste Eesti koondise liikmete Laura Nurmsalu (105. koht), Siret Luige (124. koht) ja Pearu Jakob Ojamäe (137. koht) võistlus piirdus seekord eelvõistlusega. Siit leiad ametlikud võistluse protokollid.

Comments are closed.