Easton toetab Eesti koondist

Maailma juhtiv nooltetootja Easton toetab juuli lõpus Taanis maailmameistrivõistlustel osalevat koondist nooltega. Easton toetab kuni 9 Eesti koondise laskurit tosina X10 või X10 ProTour noolte, otste ja nokidega, eeldusel et sportlane nende nooltega ka MMil ja ülejäänud hooajal võistleb. Kokkulepe sõlmiti tippspordi töögrupi liikme Raul Kivilo algatusel.

Maailmameistrivõistlused toimuvad Kopenhaagenis 26. juulist 2. augustini. Tegemist on ajaloolise võistlusega, sest oodata on läbi aegade suurimat osalust.
Viimasel MMil 2013. aastal (Antalya) osales 440 laskurit 69 riigist. Viimasel olümpia-eelsel MMil 2011. aastal (Torino) osales 560 laskurit 84 riigist. Sellele võistlusele on hetkel registreeritud ligi 700 laskurit 100 riigist. Kui registreerunute arvud jäävad samaks, on tegemist läbi aegade osavõturohkeima MMiga.

Võistlus toimub sportvibu ja plokkvibu täiskasvanute arvestuses (kokku 4 klassi). Medalid lähevad selgitamisele individuaalses, võistkondlikus ja segavõistkondlikus arvestuses.

Eesti koondise koosseis kinnitatakse lõplikult 5. juulil. Siin saad tutvuda koondise normide täitmise seisuga.

Comments are closed.