SiseMK sarja tulemused

Eelmisel nädalavahetusel selgusid Las Vegases 4-etapilise maailmakarikasarja võitjad. Viimase etapina läks kirja Vegas Shoot ja MK-sarja finaali pääsesid laskma sportvibu ja plokkvibu klassis 16 paremat. 4st etapist läks arvesse 3 parema etapi tulemus.

Eestlased on ka varem siseMK etappidel osalenud, kuid siiani pole veel keegi võistelnud karikasarja koguarvestuses. Esimese eestlasena lasi sel talvel sarja kaasa Reena Pärnat – I etapp Marrakeshis (MAR), III etapp Nimesis (FRA) ja viimane etapp Las Vegases (USA). Pärnat ei osalenud Bangkoki etapil. 3 etapiga teenis ta 76 punkti ja jäi kahjuks esimesena finaalidest eemale. MK-sarja üldarvestuses tähendas see 17. kohta. Vegas Shooti lõpetas Pärnat 24. kohaga.

Vegas Shoot paistab silma kahe näitajaga – suurim osalejate arv ja suurim auhinnafond. Kokku osales võistlusel ligikaudu 3500 laskurit ja plokkvibu meeste klassis viis 51 000 USD suuruse auhinnaraha koju Mike Schloesser (NED).

MK-sarja võitsid Oh Jin Hyek / KOR (SV mehed), Song Jiyung / KOR (SV naised), Jesse Broadwater / USA (PV mehed) ja Tanja Jensen / DEN (PV naised).

Siit leiad: