Eesti noorte meistrid selgunud

Laupäeval, 9. juulil toimusid Eesti noorte meistrivõistlused Puiatus. Eesti meistriteks tulid:

  • Sportvibu: juuniorid Karl Kivilo (Järvakandi Ilves) ja Kristel Peet (Pärnu Meelis), kadetid Rasmus Käsper  (Tallinna Vibukool) ja Alexandra Põllumäe (Tartu VK/Tartu valla SK), noored Uku Andreas Reigo (Tartu VK/Tartu valla SK) ja Agnes Patsmann (Järvamaa Amburite Klubi), tidetid Uljas Reiter (Tallinna Vibukool) ja Annabel Lattik (Sagittarius)
  • Plokkvibu: juuniorid Kristjan Puusepp (Türi Vibukool) ja Emily Hõim (Tartu VK/Tartu valla SK), kadetid Robin Jäätma ja Karolin Puusepp (mõlemad Türi Vibukool), noored Hans Kristjan Kuningas (Järvamaa Amburite Klubi) ja Elisa Marleen Trummal (Türi Vibukool), tidetid Karl-Eric Fatal ja Janette-Liis Jäätma (mõlemad Türi Vibukool)
  • Vaistuvibu: juuniorid Raimond Russi (Sagittarius), kadetid Lauri Soosaar (Vana-Võidu VK/Viljandi SK) ja Karmen Peetso (Tallinna Vibukool), noored Raiko Soe ja Jandra Vaikmets (mõlemad Vana-Võidu VK/Viljandi SK), tidetid Marten Mänd (Vana-Võidu VK/Viljandi SK) ja Carmel London (Tartu Vibuklubi)
  • Pikkvibu: juuniorid Kaupo Kaust ja Helis Mändla (mõlemad Suure-Jaani VK), noored Erik Paurson (Tallinna Vibukool) ja Stella-Maria Raudam (Sagittarius), tidetid Henri Kivisild (Suure-Jaani VK) ja Laura Sootna (Vana-Võidu VK/Viljandi SK)

Siit leiad võistluse protokolli ja arvestuskaardid.

Comments are closed.