Eesti sisekarikavõistluste eelringi tulemused

Uuendatud 7.11.2017

Siit leiad Eesti sisekarikavõistluste eelringide tulemused peale I etappi. Palume treeneritel ja klubide esindajatel protokoll hoolikalt üle vaadata ning võimalikest muudatustest teatada hiljemalt 6.11.2017.

Täiskasvanute arvestuses on liidrid Kalle Kirnmann ja Laura Nurmsalu (sportvibu), Evert Ressar ja Emily Hõim/Lisell Jäätma/Meeri-Marita Paas (plokkvibu), Steve Morley ja Egne Marmor (vaistuvibu), Marek Peedumäe ja Sigrid Kalle (pikkvibu).
Kokku esitasid liikmesklubid 314 tulemust – sportvibu klassis 155, plokkvibu klassis 50, vaistuvibu klassis 70 ja pikkvibu klassis 39. Võrdluseks – eelmisel aastal esitati esimesele etapile 265 tulemust.
_________________________________________________
II etapp toimub 10-24. novembril. Lõppvõistlus toimub Imavere spordihoones 2.-3. detsembril.
Juhul kui I etapi protokolli osas on küsimusi või täpsustusi, siis kirjutada vibuliit@vibuliit.ee

Comments are closed.