Eesti sisekarikavõistluste eelringi tulemused

Siit leiad Eesti sisekarikavõistluste eelringide tulemused peale II etappi. Palume treeneritel ja klubide esindajatel protokoll hoolikalt üle vaadata ning võimalikest muudatustest teatada hiljemalt 27.11.2017.

Täiskasvanute arvestuses on liidrid Märt Oona ja Laura Nurmsalu (sportvibu), Evert Ressar ja Lisell Jäätma/Meeri-Marita Paas (plokkvibu), Steve Morley ja Egne Marmor(vaistuvibu), Peeter Adler ja Sigrid Kalle (pikkvibu).
Kokku esitasid liikmesklubid 300 tulemust – sportvibu klassis 148, plokkvibu klassis 49, vaistuvibu klassis 66 ja pikkvibu klassis 37. Võrdluseks – eelmisel aastal esitati esimesele etapile 265 tulemust ja peale viimast etappi oli 2016. aastal protokollis 323 osalejat.

_________________________________________________

Lõppvõistlus toimub Imavere Spordihoones 2.-3. detsembril (juhend)
Juhul kui II etapi protokolli osas on küsimusi või täpsustusi, siis kirjutada vibuliit@vibuliit.ee

Comments are closed.