Eesti sisemeistrivõistluste eelringi tulemused

Uuendatud 19.02.2018

Siit leiad Eesti sisemeistrivõistluste eelringide tulemused peale I etappi. Palume treeneritel ja klubide esindajatel protokoll hoolikalt üle vaadata ning võimalikest muudatustest teatada hiljemalt 19.02.2018

Täiskasvanute arvestuses on liidrid Priit Tanvel ja Laura Nurmsalu (sportvibu), Evert Ressar ja Emily Hõim (plokkvibu), Jaan Rösler ja Egne Marmor (vaistuvibu), Urmas Kontus ja Sigrid Kalle (pikkvibu).

Kokku esitasid liikmesklubid 334 tulemust – sportvibu klassis 160, plokkvibu klassis 35, vaistuvibu klassis 74 ja pikkvibu klassis 65.

II etapp toimub 23.02.-9.03. Lõppvõistlus toimub Viljandis 17.-18. märtsil.

Juhul kui I etapi protokolli osas on küsimusi või täpsustusi, siis kirjutada vibuliit@vibuliit.ee

Comments are closed.