Euroopa GP etapp 31.07.-4.08.

Euroopa GP etapp toimub 31.07.-4.08. Sofias, Bulgaarias. Eestit esindab sportvibu naiste klassis Reena Pärnat, Laura Nurmsalu, Triinu Lilienthal, Alexandra Põllumäe, Maris Tetsmann (klubilaskur) ja Kristel Peet (klubilaskur); sportvibu meeste klassis Karl Kivilo; plokkvibu naiste klassis Lisell Jäätma, Meeri-Marita Paas, Kristi Ilves ja Emily Hõim ning plokkvibu meeste klassis Robin Jäätma ja Artur Aas.
Lisaks individuaalarvestusele on Eesti esindatud ka sportvibu ja plokkvibu naiskonnaga ning kahe segavõistkonnaga. Treeneritena on kaasas Raul Kivilo, Maarika Jäätma, Aune Varik, Siret Luik ja Leili Kukk; ametnikena Reigo Paas, Anneli Paas ja Oliver Keller.

1.08. lastakse eelringid, sport- ja plokkvibu meeste 1/48 duell
2.08. lastakse individuaalseid duelle poolfinaalideni
3.08. lastakse võistkondlikke ja segavõistkondlikke duelle pronksimatšini
4.08. toimuvad individuaalsed ja võistkondlikud finaalid

Siit leiad võistluse ajakavaametlikud protokollid ja Live-tulemused.

Comments are closed.