Euroopa GP etapp 9.-13.04.

Euroopa GP etapp toimub 9.-13.04. Bukarestis, Rumeenias. Eestit esindab sportvibu naiste klassis Reena PärnatTriinu LilienthalAlexandra Põllumäe, Bessi Kasak, Maris Tetsmann; sportvibu meeste klassis Märt Oona, Hendrik Õun, Jaanus Gross; plokkvibu naiste klassis Lisell JäätmaMeeri-Marita PaasKristi Ilves, Karolin Puusepp ja Emily Hõim ning plokkvibu meeste klassis Robin Jäätma ja Evert Ressar.
Lisaks individuaalarvestusele on Eesti esindatud ka sportvibu nais- ja meeskonnaga ja plokkvibu naiskonnaga ning kahe segavõistkonnaga. Treeneritena on kaasas Raul Kivilo, Maarika Jäätma ja Siret Luik; ametnikuna Dean Alberga.

9.04. lastakse plokkvibu klassides eelring ja 1/48 ja 1/24 duellid
10.04. lastakse sportvibu klassides eelring ja 1/48 ja 1/24 duellid
11.04. lastakse indivuduaalseid ja segavõistkondlikke duelle poolfinaalideni ja Euroopa Mängude kvalifikatsiooniturniiri – võistkonnad
12.04. lastakse võistkondlikke duelle poolfinaalini ja Euroopa Mängude kvalifikatsiooniturniiri – indivduaal
13.04. toimuvad individuaalsed ja võistkondlikud finaalid

Siit leiad võistluse ajakavaametlikud protokollid ja Live-tulemused.

Comments are closed.