Noorte MM – eelringid

Noorte MM toimub 19.-26.08. Madridis, Hispaanias. Eestit esindab sportvibu naiste juunioride neidude klassis Triinu LilienthalAlexandra Põllumäe; sportvibu juunioride meeste klassis Hendrik Õun, Karl Kivilo; sportvibu kadettide noormeeste klassis Uku Andreas Reigo; plokkvibu juunioride neidude klassis Lisell Jäätma; plokkvibu juunioride meeste klassis Robin Jäätma; plokkvibu kadettide neidude klassis Meeri-Marita Paas ja plokkvibu kadettide noormeeste klassis Kristjan Ilves.
Lisaks individuaalarvestusele on Eesti esindatud ka kolme segavõistkonnaga. Treeneritena on kaasas Jaanus Gross, Raul Kivilo ja Maarika Jäätma; ametnikuna Maris Tetsmann.

20. augustil lasti eelringe. Plokkvibu kadetid ja sportvibu juuniorid alustasid Eesti aja järgi kell 10:00 ning plokkvibu juuniorid ja sportvibu kadetid Eesti aja järgi kell 17:00.
Sportvibu juunioride segavõistkond (K. Kivilo, T. Lilienthal) saavutas 1197 punktiga 27. koha, mis kahjuks ei taganud pääsu duellidesse. Plokkvibu kadettide segapaar Kristjan Puusepp, Meeri-Marita Paas teenis 1365 punktiga 7. asetuse ning alustab 1/8 duelli 22. augustil. Plokkvibu juunioride segavõistkond Robin Jäätma, Lisell Jäätma saavutas 1386 punktiga eelringi 5. asetuse ning võistleb 1/8 duellis 23. augustil.

Siit leiad võistluse ajakavaametlikud protokollid ja Live-tulemused.

Comments are closed.