Eesti sisemeistrivõistluste eelringi tulemused

Täiendatud 19.02.2020

Siit leiad Eesti sisemeistrivõistluste eelringide tulemused peale I etappi. Palume treeneritel ja klubide esindajatel protokoll hoolikalt üle vaadata ning võimalikest muudatustest teatada hiljemalt 18.02.2020

Täiskasvanute arvestuses on liidrid Martin Rist ja Reena Pärnat (sportvibu), Evert Ressar, Indrek Võhumõõk ja Lisell Jäätma (plokkvibu), Urmas Kontus ja Triin Kent (vaistuvibu), Urmas Kontus ja Ülle Kell (pikkvibu).

Kokku esitasid liikmesklubid 344 tulemust – sportvibu klassis 135, plokkvibu klassis 41, vaistuvibu klassis 87 ja pikkvibu klassis 81.

II etapp toimub 22.02.-7.03. Lõppvõistlus toimub Viljandis 14.-15. märtsil.

Juhul kui I etapi protokolli osas on küsimusi või täpsustusi, siis kirjutada vibuliit@vibuliit.ee

Comments are closed.