Laura Nurmsalult uus Eesti rekord

Laura Nurmsalu22. veebruaril toimus Leedus sisevõistlus Utena Cup, kus Laura Nurmsalu suurendas eelringis kuu alguses Reena Pärnati poolt lastud rekordit kahe punktiga. Uus Eesti rekord 18m harjutuses on 578 punkti.

Nurmsalu edestas duellides ülekaalukalt kõik vastased ning võitis sportvibu naiste klassis kulla. Laura Nurmsalu kommentaar võistlusele: “Eesmärgiks oli lasta uutes oludes duelle, kus näitasin kindlat ja stabiilset laskmist. Eelringis lastud tulemusega olen rahul ja see oli meeldivaks üllatuseks, et lasin uue Eesti rekordi.”

Võistluskaaslased Jaanika Rösler ja Erli Varinurm saavutasid vastavalt 5. ja 9. koha. Janek Tolberg saavutas spportvibu meeste hulgas kõrge 3. koha. Vaistuvibu meeste klassis võitis võistluse Jaan Rösler.

Siit leiad võistluse protokolli.

Comments are closed.