Järvakandi Open / Toomas Kivilo mälestusvõistlus parimad selgunud

Järvakandis toimus sel nädalavahetusel 51. korda rahvusvaheline vibuvõistlus Järvakandi Open / 12. Toomas Kivilo mälestusvõistlus. Võistlejaid oli kokku viiest riigist. Eelringis lasi Lisell Jäätma plokkvibu naiste klassis uue Eesti rekordi 50 meetri harjutuses, viies rekordi 700 punktini. Lisaks uuendas Lisell Jäätma ka 50m duelli (15 noolt) Eesti rekordit 148 punktini.

Auhindu jagati individuaalsete, segavõistkondlike ja võistkondlike duellide eest, lisaks toimus “Kollase Laskmine”, kus sportvibu ja plokkvibu laskuritele pani auhinna välja vibupood Falco.

Laupäeval lasti eelringid, Kollase Laskmine ja võistkondlikud duellid; pühapäeval selgitati parimad võistkondlikes arvestustes ja individuaalduellides. Võistlust toetasid Falco vibupood, TooRa OÜ, A2A OÜ, Eesti Kultuurkapital, Mileedi Lilleärid, Frank Kutter OÜ, Värska Vesi AS, Club Cinema, Rapla Tarbijate Ühistu. Vibuklubi Ilves tänab ka klubiliikmeid ja vabatahtlikke.

Siit leiad võistluse ametlikud protokollid ja koondprotokolli.

Comments are closed.