SiseMV tulemused – noorteklassid

1. veebruaril toimusid Sauel Eesti siseMV. Korraldavaks klubiks Sagittarius ja peakohtunikuks Ulvar Kuningas (JAK).
Eesti meistriteks tulid:

  • Juuniorid –  sportvibu Pearu Jakob Ojamäe (Sagittarius) ja Laura Nurmsalu (Vana-Võidu VK/Vilj.SK), vaistuvibu Carl Robert Taimla ja Kätlin Suuk (mõlemad Tallinna VK)
  • Kadetid – sportvibu Mike Gross (Sagittarius) ja Maris Tetsmann (Vana-Võidu VK/Vilj.SK), plokkvibu Artur Aas ja Lisell Jäätma (mõlemad Türi VK), vaistuvibu Carol-Iris Aardla (Tallinna VK), pikkvibu Johan Birjuk ja Teele Henn (mõlemad Tartu VK)
  • Noored – sportvibu Hendrik Õun (Sagittarius) ja Triinu Lilienthal (Järvakandi Ilves), plokkvibu Kristjan Ilves ja Meeri-Marita Paas (mõlemad Türi VK), vaistuvibu Lauri Soosaar (Vana-Võidu VK/Vilj. SK) ja Teodora Touart (Sagittarius), pikkvibu Henry Erenbus ja Saara Suurkivi (mõlemad Tallinna VK)
  • Tidetid – sportvibu Anette Arulepp ja Robin Reidma (mõlemad Sagittarius), plokkvibu Ranet Hulko ja Karolin Puusepp (mõlemad Türi VK), vaistuvibu Sten-Markus Kosseson (Vana-Võidu VK/Vilj.SK) ja Teena Haabmets (Tallinna VK), pikkvibu Oskar Filip Tammik (Tartu VK) ja Merily Anni (Tallinna VK)

Siit leiad protokolli.
Eesti meistrivõistluste kuldmedalitest viisid koju: Sagittarius, Türi Vibukool ja Tallinna Vibukool 6 medalit, Vana-Võidu VK / Viljandi SK 5 medalit, Tartu Vibuklubi 3 medalit ja Järvakandi Ilves 1 medali.

Comments are closed.